Flavor House Ankara - Her saate butik lezzet

Son yıllarda yaşamımızda farklı anlamı ile yer edinmeye başlayan “butik” kavramının Ankara’daki yansımaları çoğalıyor. Maalesef, lezzetli mekanlar, büyümeleriyle eş zamanlı olarak en önemli özelliklerini yitiriyor. Hal böyle olunca lezzet tutkunlarının tercihi butik mekanlara yöneliyor. Tunalı Hilmi Caddesi Bülten Sokak’ta bulunan Flavor House, Başkent’teki butik pastane ve restoran anlayışına yeni bir soluk getirdi. Mekanda, her sabah fırından çıkan pasta, cookie, cupcake, sandviç, poğaça gibi ürünler dumanı üzerinde servis ediliyor.

Flavor House’un menüsünde ev yapımı tatlıların yanı sıra özel yemekler de bulunuyor. Müdavimler, sıcak kurabiye eşliğinde sipariş ettikleri fındıklı menengiç kahvesini mekanın küçük kütüphanesinde yudumlamayı tercih ediyor.

BEŞ ÇAYINI KAÇIRMAYIN
Sabahları sıcak ürünler ile birlikte kahvaltı servisi yapılan mekanda öğle saatlerinde ev yemekleri servis ediliyor. Hergün 17.00 civarında ise 5 çayına özel ürünler, konuklar için tezgahtaki yerlerini alıyor. Bunların dışında menüdeki yemeklerin tadına bakmak isteyen kırmızı et sevenler şefin spesiyali olun kebap Flavor ya da cotelettayı deneyebilir. Beyaz eti tercih edenler ise tavuk fajita, weiner scnitzelin tadına bakabilir. İtalyan usülü makarna ve pizzaların yanı sıra Flavor hamburger, mekanın diğer favorileri arasında yer alıyor.

Flavor House Ankara adres ve telefon:
Tunalı Hilmi Caddesi Bülten Sokak No:9/25 Çankaraya/Ankara
0312 466 6171


View Çatkapı - Ankara Lezzetleri in a larger map